duminică, 18 august 2013

Ansamblul Rezidential Kaufland Selimbar


            Ansamblul Rezidential Kaufland Selimbar este situat la intrarea in Selimbar in spatele magazinului Kaufland in imediata vecinatate a Sibiului si a cartierului Hipodrom.
            Ansamblul este format din 2 blocuri de 5 etaje fiecare , cu un total de 48 apartamente de 2 si 3 camere. Prima etapa a dezvoltarii ansamblului incepe in luna septembrie si cuprinde constructia unui bloc . Blocul este dotat cu lift interor, parcare exterioara, izolatie de 10 cm pe exterior, zidarie din caramida pereti exteriori si pereti interiori. Apartamentele de la parter vor avea izolatie termica in sapa.
           Apartamentele de 2 camere sunt de 3 tipuri iar apartamentele de 3 camere sunt doar de 1 singur tip. Stadiul de predare al apartamentelor este de semifinisat avansat : centrala termica, calorifere, pereti tencuiti si gletuiti, sapa pregatita pentru parchet, geamuri termopan, usa metalica la intrarea in apartament, instalatii electrice si sanitare realizate. Vezi detalii
          Preturi:
- apartamentele de 2 camere au preturi de 26500 euro, 37000 euro si de 39000 euro
- apartamentele de 3 camere au pret de 47000 euro
         Se accepta si Prima Casa, rezervarea se poate face cu un avans de minim 1000 euro. Nu se percepe comision, se ofera consultanta bancara gratuita.
      In continuare va prezentam planurile apartamentelor si stadiul de finisare:

  Contact vanzari directe :
 Robert Iordache tel: 0745633772







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu